Kaikki alkaa pysähtymisestä!

Ihana ku oot löytäny minun sivuille!

Joskus pysähys tulee harkitun hitaasti, joskus oottamatta. Minulle se tapahtu oottamatta, juuri sillon ku koin olevani vahva, voimani tunnossa. Vajaavuuden, herkkyyden kohtaaminen ei oo heleppua, mutta erittäin tarpeellista.  

Hilijalleen herätellen sitä oikiaa minua eloon, oon löytäny oman tavan olla ja elää.  Pysähtyminen ja asioitten ihimettely on kantanut minut lepposan olemisen äärelle. Niinki kliseinen sanonta ku irtipäästäminen on saanut konkreettisia merkityksiä ja luopuminen on ollut ajoittan äärimmäisen tuskallista, mutta niin tarpeellista ja vapauttavaa!

Oon hoivannu ihtiäni luonnossa oleskelemalla, joogaamalla, akupunktiolla, tanssimalla, kuuntelemalla heviä sekä klassista musiikkia. Tykkään kontrasteista ja siitä, etteei tarvitse lokeroida ihtiään mihinkään muottiin. Minusta on ihanaa liikkua metikösä sekä pötkötellä kuusenpersiisä ja katella, mitä ilimaantuu mieleen, kehoon ja ympärille (jotku sannoo sitä metsäjoogaksi). Näitä juttuja haluan jakaa myös asiakkailleni!

Hyväksyen (tai ainakin yrittäen) kaikki elämään kuuluvat tuntemukset, valot ja varjot sekä menneitten muovaamat arvet, katastelen tätä maailmaa pilike silimäkulumasa ja koitan aidosti auttaa ihmisiä löytämään oman ihimettelyn aiheensa.

Työkokemus

Olen toiminut fysioterapeuttina (AMK) vuodesta 2008. Kokemusta on kertynyt kuntouksesta monelta saralta työikäisten, ikäihmisten sekä vaativan kuntoutuksen puolelta. 

Liikuntaryhmiä olen ohjannut yli 15 vuotta, minkä lisäksi valmennushommia pesäpallon ja salibandyn osalta junioripuolella on kertynyt.

Joogaopettajaksi (RYT200) valmistuin  vuoden 2018 alussa. Olen siitä asti pitänyt säännöllisiä joogatunteja Oulun joogastudiolla, Muhoksella sekä vienyt joogaa yrityksille ja yhteisöille konttoreihin, urheilukentille ja metsän siimekseen.

Lisäkoulutusta minulla on monesta eri alueesta (mm. ravinto, liikunta, stressinhallinta) ja kouluttaudun jatkuvasti lisää.  

Tähän mennessä oppimani myötä loin tuotteeni AcuYin® -joogan, mistä saadut kokemukset ovat olleen mahtavia!

Koulutukset


Kouluttaudun jatkuvasti ja uuden oppiminen ja kehittely ovat olemiselleni tärkeitä. 

Fysioterapeutti (AMK) 2008
Fysioterapeuttinen akupunktio (2018)
Joogaopettaja (RYT200) 2018

Certified TRE provider (2020)

Lisäkoulutukset

2020 FasciaMethod -ohjaaja

2018 Nallepainiohjaaja Painiliitto 

2017 PN 1 (ravintovalmennus)

2012 Naurujoogaohjaaja

2011 Firstbeat -hyvinvointianalyysi

2011 Bodytech Kinesiology taping

2010 Neuraalikudoksen mobilisointi I

2005 Hygieniapassi