Ihana ku oot löytäny tänne! 

Olen murteella reilusti poriseva syväluotaava ihmisläheinen ihimettelijä. Olen kiinnostunut kaikista tarinoista, tummista ja kepeistä: sielun sopukoitani ruokkivat aidot kohtaamiset ja kokemuksien jakaminen! Olen tekemisessä lepäävä innostuja, jolle tekemättömyys on edelleen haastavaa.

Ammattilaisena olen aito, maanläheinen, helposti lähestyttävä, kannustava ja läsnäoleva. Annan ympärilleni tilaa ihmisten ja  ilmiöiden näyttäytyä sellaisena kuin ne valoineen ja varjoineen ovat. Kaikki elämän sävyt saavat tuntua ja näkyä. Pyrin luomaan hyväksynnän ilmapiirin, missä on aikaa ihimetellä ja tarkastella kiireettä jokaisen omaa ainutlaatuista olemusta.

Työskentelyotteeni on vahvasti psykofyysinen, jossa päämääränä on huomioida ihminen kokonaisvaltaisesti ja yksilöllisesti: jokaisen oma persoona, historia ja toiveet. Työkaluina käytän manuaalisia taitojani, akupunktiota, vireystilansäätelyn keinoja, kehomieli -rentoutustekniikoita sekä muita stressinsäätelykeinoja (esim. TRE, FasciaMethod ja jooga). Ohjaan toimintakyvyn tueksi myös itsehoitoharjoitteita olivatpa ne sitten lihaskuntoharjoittelua taikka hengityksentarkkailua. Keinot valitaan aina yhdessä asiakkaan kanssa, kunnioittaen ja luoden luottamuksen sekä turvallisuuden ilmapiiriä.

Ryhmätilanteissa olen herkästi ryhmää aistiva ja heittäytyvä ohjaaja. Olen monitaitoinen ja kekseliäs, ja olen ohjannut monissa ympäristöissä vaikka ja mitä! Voit siis luottaa, että olitpa toimistoympäristössä, metsänsiimeksessä tai polttarimeiningeissä, keinoja ryhmäsi tarpeisiin löytyy. Esim. naurujoogaa olen vienyt rakennustyömaalle!

Niin ryhmässä kuin yksilötilanteessakin voit olla omana itsenäsi: jännittyneenä, uteliaana, iloisena, surullisena. Saat tulla näkyväksi itsellesi ja muille ja se on koskettavan kaunista!

Hyväksyen kaikki elämään kuuluvat rosoisetkin sävyt ja menneitten muovaamat arvet, katsastelen  maailmaa pilike silimäkulumasa ja koitan aidosti auttaa ihmisiä löytämään oman ihimettelyn aiheensa. Lupaan, että niitä löytyy aina niin itsestä kuin ympäriltäkin!

Työkokemus

Olen toiminut fysioterapeuttina (AMK) vuodesta 2008. Kokemusta on kertynyt kuntouksesta monelta saralta työikäisten, ikäihmisten sekä vaativan kuntoutuksen puolelta. 

Liikuntaryhmiä olen ohjannut lähes 20 vuotta, minkä lisäksi valmentanut pesäpallon ja salibandyn osalta junioreita.

Joogaopettajaksi (RYT200) valmistuin  vuoden 2018 alussa. Olen siitä asti pitänyt säännöllisiä joogatunteja Oulun joogastudiolla, Muhoksella sekä vienyt joogaa yrityksille ja yhteisöille konttoreihin, urheilukentille ja metsän siimekseen.

Lisäkoulutusta minulla on monesta eri alueesta (mm. ravinto, liikunta, stressinhallinta) ja kouluttaudun jatkuvasti lisää.  2022 loppuvuodesta valmistun psykofyysisen fysioterapian koulutuksesta.

Tähän mennessä oppimani myötä loin tuotteeni AcuYin® -joogan, mistä saadut kokemukset ovat olleen mahtavia!

Koulutukset


Kouluttaudun jatkuvasti ja uuden oppiminen ja kehittely ovat olemiselleni tärkeitä. 

Fysioterapeutti (AMK) 2008
Fysioterapeuttinen akupunktio (2018)
Joogaopettaja (RYT200) 2018

Certified TRE provider (2020)

Psykofyysinen fysioterapeutti (opiskelija, valmistuminen 2022)


Lisäkoulutukset

2020 FasciaMethod -ohjaaja

2018 Nallepainiohjaaja Painiliitto 

2017 PN 1 (ravintovalmennus)

2012 Naurujoogaohjaaja

2011 Firstbeat -hyvinvointianalyysi

2011 Bodytech Kinesiology taping

2010 Neuraalikudoksen mobilisointi I

2005 Hygieniapassi